Qui Som

Qui som

La seguretat no es pot comprar en el moment que es necessita amb urgència.

Si volem estar protegits i segurs, nosaltres, els nostres i els nostres béns, hem de tenir la previsió de comptar amb els elements i les tecnologies necessàries per a aquesta protecció.

Des de l’inici de la nostra activitat a primers del passat segle, els nostres predecessors ja tenien aquest mateix pensament. De fet en aquella època no existia cap normativa que obligués ningú a tenir cap tipus de mitjà contra incendis. Per tant, era la nostra obsessió per la seguretat la que aconseguia que els nostres clients ens fessin cas, i s’equipessin amb els mitjans necessaris per a protegir-se d’un possible incendi.

A mitjans dels anys setanta vam treure un eslògan que deia “Le voy a vender algo que, cuando lo necesite, no lo podrà ir a comprar”. Amb aquest missatge moltes persones van arribar a entendre la importància de la prevenció.

Va ser també en aquesta època que vam començar a comercialitzar altres elements en la lluita contra incendis. Les primeres instal•lacions de detectors de fum i temperatura, les primeres mànegues contra incendis, vestits ignífugs, etc. Posteriorment i ja de la mà del nostre actual director general es van començar a efectuar instal•lacions de portes tallafoc, instal•lacions d’extinció automàtica de focs, recobriments d’estructures metàl•liques, escales d’emergència, i tot el relacionat amb el món de la prevenció i protecció contra incendis.

Mes tard des del dia a dia vàrem constatar que tan important era la instal•lació dels elements com el seu bon estat, car mai no es coneix en quin moment es poden haver d’utilitzar.

És per aquest motiu que els nostres equips de manteniment són molt curosos no sols verificant i revisant el bon funcionament dels elements, sinó també cercant la correcta ubicació dels mateixos, i informant el millor possible als usuaris, sobre la forma més idònia d’utilitzar els mitjans contra incendis de què disposa cadascun dels nostres clients.

La missió actual de Seremex es centra a assessorar i col•laborar amb totes les empreses, independentment del la seva grandària, a desenvolupar els seus programes de prevenció i extinció contra incendis.

Subscriu-te a la nostre newsletter

Introdueixi el seu nom i adreça de correu electrònic i facis subscriptor de la nostra newsletter. Perqué la prevenció és la millor arma contra el foc, está informat és el primer pas per poder actuar.

Tancar