Manteniment

Instal·lacions

Adaptem les nostres solucions al seu entorn: des de sistemes bàsics autònoms convencionals de detecció de foc fins a complexos sistemes integrats d'alarma i protecció contra el foc. Aquestes solucions poden incorporar sistemes de detecció de foc, sistemes d'evacuació, comunicacions d'emergència i extinció de foc, mentre que els nostres coneixements locals i del sector l'ajuden a complir tots els codis i normatives.


Gamma completa de sistemes de protecció contra el foc

Desenvolupada gràcies a la constant innovació, investigació i desenvolupament de productes, li oferim una gamma integrada de productes de protecció contra el foc per a salvaguardar la seguretat de les persones, els seus actius i el medi ambient.

Podem dissenyar, instal·lar i mantenir la nostra completa gamma de solucions de protecció contra el foc, des de sistemes de detecció a sistemes d'extinció i evacuació.


DISSENY SENZILL

Podem coordinar fàcilment els nostres esforços amb els requisits de disseny mecànics, elèctrics i de fontaneria per oferir propostes de projectes personalitzades que compleixin amb els estàndards de sostenibilitat i els requisits arquitectònics específics d'interiors i exteriors.


COMPLIMENT I CERTIFICACIÓ GLOBAL

Totes les nostres solucions compleixen amb les normatives nacionals i vénen equipades amb certificacions globals. Els nostres processos de desenvolupament i certificació de productes els auditen i inspeccionen especialistes independents de tot el món. Això ens permet oferir-li una fiabilitat sense igual.

Subscriu-te a la nostre newsletter

Introdueixi el seu nom i adreça de correu electrònic i facis subscriptor de la nostra newsletter. Perqué la prevenció és la millor arma contra el foc, está informat és el primer pas per poder actuar.

Tancar

Envia'ns el que vulguis preguntar


Tancar