Manteniment

Formació

Un cop definits i instal tots els mitjans de protecció contra incendis que siguin necessaris i que garanteixin el control, cal estudiar un pla d’emergència per establir l’organització interna de tot el personal que, a partir del coneixement dels riscos i els mitjans de protecció de què disposa, actuarà coordinadament en cas d’incendi o en qualsevol altra situació d’emergència.

En SEREMEX podem confeccionar i, al seu torn, podem solucionar els diferents problemes per definir les vies d’evacuació de les seves dependències i, si cal, construir-les i senyalitzar-les corresponentment. Un cop donat a conèixer el pla d’emergència a tot el personal cal incidir en el capítol fonamental, pel que fa a la inversió i l’esforç realitzat: LA FORMACIÓ.

Per formació entenem tot el procés que facilita que el personal de l’empresa disposi d’un nivell de coneixements adequat per actuar amb rapidesa, coordinació i eficàcia davant d’un incendi. Només així aconseguirem que els nostres sistemes de prevenció i protecció siguin realment eficaços i actius.

En SEREMEX hem desenvolupat diferents programes de formació d’acord amb les necessitats i característiques de la seva empresa, així com del personal a qui es dirigeixi. Tots els nostres programes consten d’una part teòrica-amb la seva corresponent lliurament del manual de formació a tot el personal-ampliable amb una part pràctica, en què els assistents utilitzen els mitjans de què disposen segons els coneixements adquirits.

A tots els assistents dels nostres programes de formació ia l’empresa se’ls lliura un diploma d’assistència de gran utilitat en compliment de la nova Llei de Riscos Laborals.

Subscriu-te a la nostre newsletter

Introdueixi el seu nom i adreça de correu electrònic i facis subscriptor de la nostra newsletter. Perqué la prevenció és la millor arma contra el foc, está informat és el primer pas per poder actuar.

Tancar