Avis Legal

- Informació general -

A continuació trobareu les condicions que regulen l'ús d'aquest lloc web. La simple utilització d'aquest lloc web implica que l'usuari ha llegit i accepta, sense reserves, el present avís legal.

Aquest lloc web es reserva el dret de modificar sense previ avís tant els seus continguts com les condicions generals d'ús, així com modificar o eliminar els seus serveis, continguts i condicions d'accés i / o utilització.

Segons estableix la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web. El titular d'aquest lloc web és "Briffons Tech SL.", Amb domicili social en carrer Goya número 20, (28001) Madrid, amb NIF nombre B66275371, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 44290, foli 180, full B-451.871, Inscripció primera i correu electrònic de contacte briffontech@gmail.com

La durada de la prestació del servei d'aquest lloc web és de caràcter indefinit. Sense perjudici de l'anterior, el titular d'aquest lloc web es reserva el dret per interrompre, suspendre o acabar la prestació del servei del lloc web.

Aquest lloc web no garanteix, implícitament o explícita, la precisió o exactitud, fiabilitat, actualitat o adequació del seu contingut. Tampoc és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços que donen accés a llocs webs externs que siguin propietat d'altres companyies. Aquest lloc web no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d'interferències o d'avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

- Propietat industrial i intel·lectual -

Tot el contingut d'aquest lloc web està protegit per les normes reguladores de la propietat intel·lectual, industrial i privada. Només està autoritzat l'ús personal no comercial d'aquest espai. Queda terminantment prohibida la reproducció, distribució, comunicació i utilització, total o parcial, dels continguts d'aquest lloc, en qualsevol forma o modalitat, sense prèvia autorització.

- Utilització de les coockies -

Aquest lloc web utilitza "Google Analytics", un servei analític de web prestat per la companyia "Google, Inc.". En utilitzar el nostre lloc web, l'usuari accepta l'ús de galetes per analitzar el trànsit d'aquest lloc web. També s'utilitzen cookies amb la finalitat de facilitar l'ús de les xarxes socials. El desenvolupament i la gestió d'aquestes galetes és aliè al titular d'aquest lloc web. L'usuari pot consultar les polítiques de privacitat dels diferents proveïdors de galetes accedint a través dels següents enllaços:

Vostè podrà configurar el seu navegador per no rebre aquestes galeta i seran rebutjades. En cas contrari, entenem que comptem amb el seu consentiment per a la seva instal·lació.

En els següents links, corresponents als navegadors més utilitzats, trobareu informació per configurar el seu navegador de manera que les galetes siguin rebutjades:

- Internet Explorer Consulti també el suport de Microsoft o l'ajuda del navegador

- Firefox Consulti també el supot de Mozilla o l'ajuda del navegador

-Chorme Consulti además el suport de Google o l'ajuda del navegador

- Safari Consulti també el suport de Apple o l'ajuda del navegador

- Opera

- Llei aplicable i jurisdicció -

Es regeix per la legislació espanyola, amb renúncia expressa a fur propi si ho tinguessin, qualsevol controvèrsia derivada de la informació facilitada en aquest lloc web, així com de les condicions d'ús i accés a aquest lloc web. Si l'usuari tingués la condició de consumidor, seran competents els jutjats i tribunals del domicili de l'usuari.

Li donem les gràcies per accedir al nostre lloc web i esperem que li resulti un espai de consulta útil.

Subscriu-te a la nostre newsletter

Introdueixi el seu nom i adreça de correu electrònic i facis subscriptor de la nostra newsletter. Perqué la prevenció és la millor arma contra el foc, está informat és el primer pas per poder actuar.

Tancar